Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Спортивні події  >  Віталій Мельничук: «Настане час і Буковина буде «законодавцем мод» у плаванні!»

Прес-центр

Новини

03.09.2017 09:18

Віталій Мельничук: «Настане час і Буковина буде «законодавцем мод» у плаванні!» |  Спортивні події

Тема новини: Назва теми

2 вересня 2017 року у вщерть заповненій малій залі засідань Чернівецької обласної ради відбулася зустріч юних плавців Чернівців та Буковинського краю, представників спортивної громадськості області з видатним українським спортсменом, тренером та науковцем, чемпіоном Олімпійських ігор 1980 року з плавання, кандидатом педагогічних наук, заслуженим майстром спорту Сергієм ФЕСЕНКОМ.

Визнаний метр світового плавання, Сергій Леонідович Фесенко відвідав Буковину на запрошення головного тренера з плавання спортивного клубу «Еліт» Сергія КСЕННИКОВА. Відбулася щира, зацікавлена розмова про проблеми та перспективи вітчизняного плавання. Олімпійський чемпіон на прохання юних буковинців провів захоплюючий майстер-клас, під час якого поділився з присутніми своїми секретами методики здобуття спортивних вершин. Сергій Фесенко докладно відповів на численні запитання юних буковинських спортсменів та побажав їм перемог та успіхів в навчанні та спорті.

На завершення зустрічі заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук щиро подякував поважному гостю за надзвичайно корисну, змістовну та доброзичливу розмову. Посадовець висловив впевненість, що завдяки спільним зусиллям юних спортсменів, влади та громади Буковина стане «законодавцем мод» вітчизняного та європейського плавання.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua