Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.03.2018 12:08
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

02.03.2018 12:07
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс на право укладання договору оренду нерухомого майна

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Іван Мунтян: Материнська колискова, щира українська пісня, запальний народний танець об’єднують українців у націю

Прес-центр

Новини

30.10.2016 17:30

Іван Мунтян: Материнська колискова, щира українська пісня, запальний народний танець об’єднують українців у націю |  Культура

Тема новини: Назва теми

З такими словами звернувся голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян до учасників дитячого народного хореографічного ансамблю «Квіти України» (м.Київ), які на запрошення посадовця виступили перед вихованцями Оршівського дитячого будинку у приміщенні Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» сьогодні, 30 жовтня. У свою чергу юні буковинські виконавці естрадної пісні і танцю також привітали гостей зі столиці своїми виступами.

«Творче начало закладене у кожній дитині від народження. І чим раніше розпочнеться її естетичне виховання, тим більше буде у цій дитині духовного, коли вона виросте. Материнська колискова, щира українська пісня, запальний народний танець – це те, що об’єднує українську націю з прадавніх часів. Тому мені дуже приємно, що навіть у такий непростий для країни час розвивається дитяча та юнацька творчість, відтворюється та примножується наше національне культурне надбання. Сьогодні ж маємо добру нагоду познайомитися з репертуаром чудового дитячого хореографічного колективу «Квіти України», який приїхав до нас зі столиці», – зазначив керівник представницької влади краю.

Відтак, за активну участь у мистецьких та громадських заходах, збереження народно-сценічного, побутового танцю та бездоганну акторську майстерність Іван Мунтян відзначив хореографічний колектив Подякою Чернівецької обласної ради.

Довідково. Заснований 1985 року народний хореографічний ансамбль «Квіти України» – це великий колектив з багаторічними традиціями, де кожна дитина може проявити себе, реалізувати творчі здібності засобами народного танцю. Учасниками ансамблю є майже 300 хлопчиків та дівчат віком від 4 до 18 років. З 2005 року колектив очолює Бакалинська Валерія Валеріївна. Свої виступи ансамбль «Квіти України» – дипломант та лауреат багатьох національних та міжнародних конкурсів та фестивалів – дарував глядачам багатьох регіонів України, а також Туреччини, Угорщини, Греції, Латвії, Франції та Польщі.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua