Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.03.2018 12:08
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

02.03.2018 12:07
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс на право укладання договору оренду нерухомого майна

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Іван Мунтян: Культура та духовність – невід’ємні складові успіху сучасної української держави

Прес-центр

Новини

27.10.2016 19:39

Іван Мунтян: Культура та духовність – невід’ємні складові успіху сучасної української держави |  Культура

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистої академії, що відбулась у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з нагоди відкриття виставки «Скарби Княжої Церкви Святого Миколая у Львові», презентованої в рамках мистецького проекту Народного художника України Мирослава Отковича «Нація. Історія. Культура» сьогодні, 27 жовтня.

«Приємно, що сьогодні у стінах колишньої резиденції митрополитів Буковини, архітектурний комплекс якої входить до культурної спадщини ЮНЕСКО, відбувається виставка не менш відомої перлиною української культури – церкви Святого Миколая, найдавнішого храму міста Львова, культурна скарбниця якого за правом вважається частиною культурного надбання людства. Переконаний, що ця виставка не лише сприятиме глибшому пізнанню національної історії та культури, але й слугуватиме своєрідним містком між Західною та Східною Україною. Адже для становлення української нації окрім свободи потрібні ще й непохитні моральні переконання та віра у Бога. Без належного пошанування нашої історії, без осмислення суті наших духовних цінностей ми не станемо свідомим суспільством, не збудуємо успішну процвітаючу державу», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак, разом з учасниками урочистої академії посадовець послухав вокальні твори у виконанні академічної чоловічої хорової капели «Дударик» під керівництвом Дмитра Кацала та оглянув вищезгадану експозицію.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua