Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Чернівецька обласна та Сучавська повітова ради домовились про реалізацію 12 спільних проектів вартістю 8 млн. євро

Прес-центр

Новини

22.10.2016 15:12

Чернівецька обласна та Сучавська повітова ради домовились про реалізацію 12 спільних проектів вартістю 8 млн. євро |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

21 жовтня у місті Сучаві (Румунія) відбулося спільне засідання депутатів Чернівецької обласної та радників Сучавської повітової рад, яке провели Іван Мунтян та Геогрге Флутур. В ході засідання обговорено окремі аспекти транскордонної співпраці регіонів, зокрема, досягнуто домовленості про спільне виконання 12 проектів в рамках операційної програми «Румунія – Україна» на 2014-2020 роки.

Сторони домовились виступити партнерами у реалізації проектів, спрямованих на розвиток прикордонної транспортної інфраструктури, поглиблення співпраці у сфері освіти та охорони здоров’я, реагування на надзвичайні ситуації, а також збереження та просування культурної спадщини.

Так, проектами передбачено ремонт доріг на ділянках «Ізвоареле Сучевей – Шепіт» та «Руська – Ульма» по обидва боки кордону, налагодження співпраці та покращення матеріальної бази центрів інклюзивної освіти для учнів з особливими можливостями Сучавського повіту та відповідних освітніх установ Чернівецької області, модернізація медичного центру хірургічного лікування епілепсії Сучавської повітової лікарні медичної допомоги Святого Івана Сучавського і травматологічного відділення Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги, розробка і впровадження єдиної системи інформування та оповіщення населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, створення та просування спільного туристичного маршруту, що охоплює визначні та пам’ятні місця Чернівецької області та Сучавського повіту.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua