Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.01.2019 15:47
До уваги жителів Чернівецької області


    Розпочалося громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво енергоблоків №3,4 Хмельницької АЕС», який можна завантажити за наступним посиланням: http://eia.menr.gov.ua/places/view/2231. Текст оголошення про початок громадського обговорення зазначеного звіту розміщено нижче.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  З нагоди 90-річчя від дня народження Святослава Мельничука

Прес-центр

Новини

13.09.2016 16:30

З нагоди 90-річчя від дня народження Святослава Мельничука |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

       Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на урочистому зібранні, присвяченому 90-річному ювілею ветерана національно-визвольних змагань українського народу, колишнього багаторічного політвязня, голови Братства вояків ОУН-УПА Буковини, засновника та керівника народного самодіяльного хорового колективу «Гомін Буковини» Святослава Васильовича Мельничука. Депутат та посадовець високо оцінив значущість життєвого подвигу Святослава Мельничука для нинішнього та прийдешніх поколінь борців за незалежність та державний суверенітет України. Він вручив поважному ювіляру Почесну грамоту обласної ради, памятний подарунок та тепло привітав Святослава Мельничука від імені голови обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу крайового парламенту.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua