Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Проекти та інвестиції >  Інга Маковецька: Буковинці змогли мобілізувати досі незадіяні ресурси для вирішення питань життєдіяльності територіальних громад регіону

Прес-центр

Новини

07.09.2016 12:59

Інга Маковецька: Буковинці змогли мобілізувати досі незадіяні ресурси для вирішення питань життєдіяльності територіальних громад регіону |  Проекти та інвестиції

Тема новини: Назва теми

На цьому акцентувала перший заступник голови Чернівецької обласної ради, звертаючись до учасників засідання Обласної координаційної ради з реалізації проекту ЄС/ПРОООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», що відбулося сьогодні, 7 вересня.

«В рамках 31 проекту, що реалізуються на теренах нашого краю, зроблено чимало корисного: удосконалено й модернізовано технологічну й переробну базу сільськогосподарських підприємств, відкрито техніко-інформаційні центри обслуговуючих кооперативів, створено нові робочі місця. Більше того, жителі нашої області на власному досвіді змогли оцінити переваги спільних проектів, що реалізуються за співфінансування ЄС, ООН та місцевих громад. Адже таким чином мобілізуються досі незадіяні ресурси, здійснюється навчання та перепідготовка фахівців, створюється база позитивних досягнень влади та громад у розвитку пріоритетних сфер життєдіяльності населених пунктів, насамперед у сільській місцевості», – відзначила Інга Маковецька.

У свою чергу начальник управління міжнародного співробітництва та інвестицій Чернівецької облдержадміністрації Ганна Жебчук та координатор Чернівецького обласного підрозділу впровадження проекту ЄС/ПРОООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Наталя Бєлюкіна поінформували учасників засідання про стан реалізації ІІІ фази проекту. Зокрема, наголосили на необхідності завершення усіх робіт в рамках проектів та подання належним чином оформленої фінансової звітності до кінця цього року.

Відтак, учасники засідання обговорили результати впровадження економічних ініціатив громад регіону, які отримали підтримку в рамках реалізації завершальної фази проекту ЄС/ПРОООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua