Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян здійснив об’їзд сільськогосподарських підприємств та об’єктів соціальної інфраструктури Сокирянщини

Прес-центр

Новини

21.07.2016 17:44

Іван Мунтян здійснив об’їзд сільськогосподарських підприємств та об’єктів соціальної інфраструктури Сокирянщини |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 21 липня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, перебуваючи з робочим візитом на Сокирянщині, відвідав низку сільськогосподарських підприємств та об’єктів соціальної інфраструктури району. Зокрема, посадовець ознайомився зі структурою посівних площ та роботою елеватору ТОВ «Сварог-Буковина» у селах Шебутинці та Вашківці, оглянув фруктові сади ТОВ «Дністрові сади» у с.Селище та фруктосховище з регульованим газовим середовищем ТОВ «Буковинський сад» у с.Олексіївка, побував на ДП «Сокирянський лісгосп».

Відтак, Іван Мунтян ознайомився з роботою дитячо-юнацької спортивної школи, дитячого садочку і гімназії у с.Романківці та Сокирянської центральної районної лікарні.

«Відрадно, що на Сокирянщині активно розвивається садівнича галузь, збільшуються посівні площі зернових. У свою чергу послідовне запровадження новітніх технологій та високий рівень організації праці дозволяють постійно підвищувати урожайність», – відзначив посадовець за результатами об’їзду.

Опісля, керівник представницької влади краю долучився до проведення виїзної наради, що відбулася на базі Сокирянського району під керівництвом голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука з питань життєдіяльності регіону.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua