Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: До питання реформування закладів освіти потрібно підходити з розумом

Прес-центр

Новини

22.04.2016 16:38

Іван Мунтян: До питання реформування закладів освіти потрібно підходити з розумом |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перебуваючи з робочим візитом у Сторожинецькому районі сьогодні, 22 квітня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян спільно з головою Сторожинецької райдержадміністрації Ярославом Бартошем оцінив якість ремонтно-оздоблювальних робіт, проведених у Красноїльській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №2.

Так, завдяки реорганізації школи у навчально-виховний комплекс уже незабаром розпочне роботу корпус, де у комфортних умовах навчатимуться 40 дошкільнят у двох групах.

«До питання реформування закладів освіти потрібно підходити з розумом. Саме так вирішили питання збереження малокомплектної школи №2 з румунською мовою викладання тут у Красноїльську, реорганізувавши її у навчально-виховний заклад. Всі ремонтно-оздоблювальні роботи виконані на совість. Більше того радує те, що меблі та половина оздоблювальних матеріалів – місцевого виробництва. А це робочі місця і відрахування до бюджету», – відзначив керівник представницької влади краю.

Відтак Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонтно-будівельних робіт з реконструкції спортивної зали та спортивного майданчику Красноїльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua