Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо з високою відзнакою! >  Голова обласної ради вручив почесну відзнаку Дмитру Гнатюку

Прес-центр

Новини

12.08.2015 14:35

Голова обласної ради вручив почесну відзнаку Дмитру Гнатюку |  Вітаємо з високою відзнакою!

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру разом з представниками громадської організації "Земляцтво буковинців в м. Києві "Буковина"завітав до Героя України, народного артиста України, лауреата національної премії ім. Т.Шевченка Дмитра Гнатюка. У просторій київській оселі радо зустріли гостей Дмитро Михайлович з дружиною Галиною Макарівною, відомим українським мовознавцем, співавтором і співредактором «Словника української мови в 11 томах».

Михайло Гайничеру вручив Дмитру Гнатюку відзнаку «Почесний громадянин Буковини». Рішення про присвоєння цього високого звання Дмитру Михайловичу як визнання його особливих заслуг у справі відродження та примноження культурних надбань, створення матеріальних та духовних цінностей ухвалили депутати на 31-й сесії обласної ради.Голова обласної ради побажав лицареві української пісні міцного здоров’я, невичерпного життєвого оптимізму,  всіляких земних гараздів. Слова віншувань Дмитру Гнатюку звучали від голови громадської організації "Земляцтво буковинців в м. Києві "Буковина" Валерія Цибуха, українського поета, письменника, драматурга, автора роману-хроніки про всесвітньовідомого співака «На висотах орлиного лету» Василя Фольварочного. Розчулений Дмитро Гнатюк щиро подякував буковинцям за нагороду   та вручив голові обласної ради книгу про видатних буковинців із власним автографом.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua