Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.01.2019 15:47
До уваги жителів Чернівецької області


    Розпочалося громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво енергоблоків №3,4 Хмельницької АЕС», який можна завантажити за наступним посиланням: http://eia.menr.gov.ua/places/view/2231. Текст оголошення про початок громадського обговорення зазначеного звіту розміщено нижче.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Екологія >  Про заходи органів влади Новоселицького району для протидії незаконній вибірці гравійно-піщаної суміші

Прес-центр

Новини

16.05.2014 15:06

Про заходи органів влади Новоселицького району для протидії незаконній вибірці гравійно-піщаної суміші  |  Екологія

Тема новини: Назва теми

Голова Новоселицької районної ради Роман Криган разом із головою районної державної адміністрації Віталієм Балтою провели робочу нараду за участю начальника Новоселицького РВ УМВС України у Чернівецькій області Віорела Барбакаря, командира зводу з обслуговування стаціонарного поста №2 «Атаки» роти дорожньо-патрульної служби при УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Федора Лупу та голови громадського антикорупційного комітету в Новоселицькому районі Олександра Туряка з питання несанкціонованої вибірки гравійно-піщаної суміші в долині річки Прут.

Як повідомили у Новоселицькій районній раді, Роман Криган зазначив, що до органів місцевої влади надходять скарги про невідповідність проведення руслорегулюючих робіт потребам населення. Особливо це стосується мешканців с. Зелений Гай, де в їх результаті постала загроза підтоплення житлових масивів. Дане проблемне питання не вирішується впродовж багатьох років, а щоб запобігти таким незаконним діям необхідно скоординувати роботу всіх відповідальних служб.

У свою чергу, правоохоронці поінформували про заходи, які вживаються з їх боку. Досягнуто домовленостей про оперативний обмін інформацією та налагодження співпраці між зацікавленими сторонами.

Віталій Балта порушив питання про оновлення складу районної відповідної комісії, необхідність запровадження прозорих пропускних документів на вибірку та перевезення гравійно-піщаної суміші, оприлюднення у засобах масової інформації переліку суб’єктів, які отримали дозволи на проведення руслорегулюючих робіт.

Також йшлося про необхідність вирішення на державному рівні питання повернення повноважень сільським радам щодо надання дозволу на відповідні роботи.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua