Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законність і правопорядок >  В міграційній службі Буковини підбили підсумки роботи за 4 місяці

Прес-центр

Новини

30.04.2014 09:16

В міграційній службі Буковини підбили підсумки роботи за 4 місяці |  Законність і правопорядок

Тема новини: Назва теми

Нарада за результатами роботи за 4 місяці поточного року та на виконання рішень нещодавньої Колегії ДМС України відбулася в Управлінні міграційної служби Чернівецької області.

До порядку денного увійшли питання імміграції, роботи з біженцями та протидії нелегальній міграції, кадрової і правової роботи, забезпечення фінансової дисципліни й стану протидії корупції.

Під час зустрічі з керівним складом ДМС області начальник Управління Віталій Вербицький наголосив на посиленні вимог до якості роботи структурних та територіальних підрозділів, необхідності неухильного дотримання чинної нормативної бази та коректного ставлення працівників до кожного отримувача адміністративних послуг.  «ДМС України – це сервісна служба, робота якої базується в першу чергу на повазі до кожного відвідувача», – підкреслив він.

Очікується, що покращенню показників за всіма напрямками роботи служби сприятиме серія планових та раптових перевірок, запланованих в Управлінні на другий квартал поточного року. Також для підвищення фахово-освітнього рівня працівників терпідрозділів в усіх районах області щомісячно проводитимуться навчання та щоквартально відбуватимуться спільні круглі столи.

Наскільки результативні рішення наради, буде проаналізовано вже за місяць, наприкінці травня.

  • Джерело: Прес-служба управління ДМС України в Чернівецькій області

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua