Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  Завершився обласний конкурс бізнес-планів для малих міст Буковини «Від ідеї – до ринку»

Прес-центр

Новини

02.08.2013 12:47

Завершився обласний конкурс бізнес-планів для малих міст Буковини «Від ідеї – до ринку» |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Відбулося засідання «круглого столу» з підбиття підсумків обласного конкурсу бізнес-планів  для малих міст Буковини «Від ідеї – до ринку» за участю представників обласної ради, міських рад області, бізнесових кіл та  громадських організацій. Зазначений конкурс, який проводився Асоціацією виробників Буковини за сприяння обласної ради в рамках проекту німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Сприяння економічному розвитку та зайнятості», мав на меті підвищення соціальної активності жителів малих міст, в першу чергу, молоді, залучення людських ресурсів та впровадження інноваційних підходів до становлення та розвитку малого підприємництва.

Серед ідея, які були представлені на конкурс бізнес-планів - виготовлення кованих виробів та художня ковка, надання стоматологічних послуг, виготовлення сувенірів, дизайнерські послуги, промоція туристичної привабливості рідного міста .

Призовий фонд у розмірі 27000 гривень був розподілений між підприємцями Сторожинця, Вижниці, Новоселиці, Хотина, Кіцманя, які готували свої бізнес-пропозиції у тісній співпраці з місцевою владою.

Особливо варто відзначити креативну ідею підприємця зі Сторожинця Володимира Садика щодо створення святкових карет, яка на момент підведення підсумків конкурсу отримала своє реальне втілення.

Важливим моментом зустрічі за «круглим столом» представників органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості з різних міст Буковини став обмін думками, пропозиціями та зародження нових ідей щодо подальшого розвитку міст.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua