Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.01.2019 15:47
До уваги жителів Чернівецької області


    Розпочалося громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво енергоблоків №3,4 Хмельницької АЕС», який можна завантажити за наступним посиланням: http://eia.menr.gov.ua/places/view/2231. Текст оголошення про початок громадського обговорення зазначеного звіту розміщено нижче.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Екологія >  Заступник голови обласної ради звернувся до Держекоінспекції щодо перевірки стану дотримання природоохоронного законодавства на Кіцманщині

Прес-центр

Новини

21.06.2013 09:40

Заступник голови обласної ради звернувся до Держекоінспекції щодо перевірки стану дотримання природоохоронного законодавства на Кіцманщині |  Екологія

Тема новини: Назва теми

Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч звернувся до Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області щодо проведення перевірки дотримання природоохоронного законодавства в частині впорядкування сміттєзвалищ на території населених пунктів Кіцманського району та міста Кіцмань зокрема.

Звернення Валентина Маніліча зумовлене неодноразовими усними скаргами мешканців Кіцманського району на незабезпечення органами районної влади дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині утворення, складування та захоронення відходів. У більшості випадків санітарний стан сміттєзвалищ на території району є незадовільним, а однією з причин є самоусунення органів місцевого самоврядування району та міста Кіцмань від реалізації повноважень, покладених на них чинним законодавством. Тож з метою запобігання забруднення навколишнього середовища, виконання заходів з впорядкування діючих сміттєзвалищ та своєчасної ліквідації стихійних, Державній екологічній інспекції запропоновано в межах повноважень провести необхідну перевірку. Інформацію про її результати буде внесено на розгляд постійної комісії обласної ради  з питань охорони навколишнього природного середовища, природокористування та земельних відносин.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua