Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законність і правопорядок >  До питання реорганізації комунальної мережі книжкової торгівлі

Прес-центр

Новини

13.01.2013 19:15

До питання реорганізації комунальної мережі книжкової торгівлі |  Законність і правопорядок

Тема новини: Назва теми

Ухвалою судді Чернівецького окружного адміністративного суду Оксани СКАКУН від 2 січня 2013 року відмовлено у відкритті провадження в адміністративній справі за позовом колишнього директора державного комунального торговельного підприємства книжкового комісійного магазину «Букініст» Марини ЛІБАНОВОЇ щодо зупинення дії та скасування рішення Чернівецької обласної ради від 25 грудня 2012 року №201 – 14/12 та відповідного розпорядження голови Чернівецької обласної ради від 27 грудня 2012 року  № 439.

В Ухвалі судді окружного адміністративного суду зокрема зазначається, що посада директора державного комунального торговельного підприємства книжкового комісійного магазину «Букініст» «не відноситься до публічної служби у розумінні ст.3 Кодексу адміністративного судочинства України. Отже, даний спір не повинен розглядатися у порядку адміністративного судочинства». «Повторне звернення тієї ж особи до адміністративного суду з таким самим адміністративним позовом, щодо якого постановлено ухвалу про відмову у відкритті провадження, не допускається», - йдеться у зазначеному документі.   

Шевченківський районний суд міста Чернівці розглянув у відкритому судовому засіданні заяву позивача ЛІБАНОВОЇ М.Л. до Чернівецької обласної ради та управління з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації про скасування вищезазначеного рішення обласної ради та поновлення позивачки на посаді. Ухвалою суду від 11 січня 2013 року постановлено: «в задоволенні заяви представника позивача ЛІБАНОВОЇ М.Л. – СЛОБОДЯНЮК М.С. про забезпечення позову в цивільній справі за позовом Лібанової Марини Львівни до Чернівецької обласної ради та управління з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю Чернівецької обласної державної адміністрації про скасування рішення та поновлення на посаді – відмовити».   

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua