Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо з високою відзнакою! >  Чернівецька обласна клінічна лікарня - в числі кращих закладів охорони здоров’я України

Прес-центр

Новини

09.11.2012 10:39

Чернівецька обласна клінічна лікарня - в числі кращих закладів охорони здоров’я України |  Вітаємо з високою відзнакою!

Тема новини: Назва теми

Чернівецька обласна клінічна лікарня, яка є обласною комунальною установою, стала лауреатом Національної медичної премії у номінації «Заклад охорони здоров’я».

Національна медична премія - це перший в Україні незалежний конкурсний проект, який проводиться за підтримки Міністерства охорони здоров’я України серед медичних працівників та лікувально-профілактичних закладів. Премія є найвищою відзнакою для учасників конкурсів, реєстрів, рейтингів, інших проектів та подій, які сприяють зміцненню здоров’я українського народу та розвитку системи охорони здоров’я.

Конкурс проводиться з метою підвищення соціального статусу медичного працівника і престижу професії лікаря у суспільстві, відзначення кращих юридичних і фізичних осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток  вітчизняної системи охорони здоров’я, підвищення рівня обізнаності пацієнтів та турботи про збереження власного здоров‘я. Окрім того, конкурс сприятиме визначенню об'єктів для інвестування та цільового фінансування в межах соціальних програм та проектів.

Його учасники змагались у основних номінаціях: «Практикуючі лікарі», «Адміністратори закладів охорони здоров’я», «Кращий лікар на думку колег», «Середній медичний персонал», «Заклад охорони здоров’я», «Викладачі та ректори медичних навчальних закладів», «Медичний навчальний заклад». Загалом же лауреатами премії став 31 медик та 7 медичних установ із 223 зареєстрованих до участі.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua