Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Економіка >  Руслан Мельник: Ставка на малий та середній бізнес допоможе пом’якшити наслідки другої хвилі економічної кризи

Прес-центр

Новини

31.01.2012 11:19

Руслан Мельник: Ставка на малий та середній бізнес допоможе пом’якшити наслідки другої хвилі економічної кризи |  Економіка

Тема новини: Назва теми

«В таких регіонах як Буковина ставки треба робити на малий та середній бізнес, який здатен самостійно вибудувати власні захисні механізми напередодні другої хвилі економічної кризи. Варто, в цьому контексті, згадати і про передвиборчі обіцянки «податкових канікул». Виконання цієї обіцянки, було б хорошим і чесним сигналом для бізнесу » – вважає позафракційний депутат Чернівецької обласної ради Руслан Мельник.

«Будучи підприємцем та відчуваючи  проблеми  «зсередини», можу стверджувати, що наша економіка так і не позбулася глибоких структурних проблем, які вона унаслідувала ще з радянської доби. Ми значно відстали від економік провідних країн світу за сукупною продуктивністю всіх факторів виробництва та як наслідок – рівнем добробуту громадян .

Більшість великих підприємств, яким цілеспрямовано надається державна допомога, залишилися  технологічно відсталими, енергоємними, зі слабкою ринковою диверсифікацією виробництва, що зумовлює низьку спроможність їх до протистояння негативним впливам нових хвиль світової економічної кризи. Це може призвести до різкого падіння виробництва, що позначиться в першу чергу на некваліфікованих працівниках, які складають головну «групу ризику» в наших умовах", - переконаний Руслан Мельник.

На думку депутата, за останні два роки, що минули з часу  першої хвилі світової економічної кризи, так і не відбулося швидке відновлення зростання економіки України.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua