Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Статистика інформує

Прес-центр

Новини - Статистика інформує

17.02.2014 14:57

У минулому році буковинці торгували з 88 країнами

У минулому році буковинці торгували з 88 країнами
Обсяг експорту товарів за 2013р. в Чернівецькій області становив 125,3 млн. дол. США, імпорту – 158,1 млн. дол. США.
Як повідомляє Головне управління статистики у Чернівецькій області, суб’єкти господарювання здійснювали операції в зовнішній торгівлі товарами з партнерами з 88 країн світу, основними з яких залишаються Румунія, Російська Федерація, Польща, Німеччина, Білорусь, Туреччина, Китай та Італія.



10.02.2014 16:03

Чернівці – одне з найбільш благополучних міст України

Чернівці – одне з найбільш благополучних міст України
Чернівці посіли друге місце серед найблагополучніших міст України. Складаючи рейтинг, Державна служба статистики взяла до уваги рівень злочинності в регіонах, кількість тяжких злочинів, самогубств, кількість хворих на туберкульоз, а також осіб, що потерпають від психічних розладів, поширеність алкоголізму і наркоманії, рівень безробіття, кількість ДТП, стан заборгованості по заробітній платі, співвідношення шлюбів та розлучень, кількість дітей, народжених поза шлюбом.



17.10.2013 09:42

Як буковинці витратили би додаткові кошти

Як буковинці витратили би додаткові кошти
У ході одноразового опитування домогосподарств, проведеного органами державної статистики, вивчалася думка жителів області стосовно першочергових напрямів спрямування можливих додаткових коштів.
Як повідомили в Головному управлінні статистики у Чернівецькій області, при значному збільшенні доходів більше половини домогосподарств області (53%) спрямували б додаткові кошти насамперед на лікування або на покращення житлових умов, 47% – на відпочинок, 32% – на придбання побутової техніки, 23%–20% – відповідно на придбання одягу та взуття, на накопичення або на купівлю автомобіля, 18–17% – відповідно на покращення харчування або отримання освіти, а кожне сьоме домогосподарство витратило б додаткові кошти на розвиток підприємництва.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua