Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Навчання

Прес-центр

Новини - Навчання

26.02.2015 15:10

Представників рад різних рівнів запрошують пройти навчальний курс

Представників рад різних рівнів запрошують пройти навчальний курс
Українська асоціація районних та обласних рад та Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» з 4 березня до 4 квітня проводять навчальний електронний курс «Місцеві бюджети в контексті реформи бюджетного процесу в умовах децентралізації влади». Зазначений курс покликаний допомогти представникам органів місцевого самоврядування розібратись у теоретичних та практичних новаціях законодавства щодо формування та виконання місцевих бюджетів, їх казначейського обслуговування, здійснення фінансового контролю, впровадження державно-приватного партнерства в умовах децентралізації бюджетного процесу. Курс розрахований на представників органів місцевого самоврядування різних рівнів. Навчання безкоштовне, кількість осіб для участі у навчанні від одного органу місцевого самоврядування необмежена. Для навчання необхідно мати діючу електронну поштову скриньку та регулярний доступ до мережі Інтернет, готовність витрачати до 7 годин на тиждень на навчання. Реєстрація на курс проводиться з 1 до 4 березня на веб-платформі Інновації та кращі практики місцевого самоврядування http://mx.despro.org.ua:8081/. Якщо не вдалось зареєструватись на веб-платформі самостійно, прохання звертатись до адміністратора за адресою: udlsystem@udl.org.ua/



23.02.2015 17:00

Голів районних рад, сільських, селищних та міських голів запрошують до Школи місцевого самоврядування

Голів районних рад, сільських, селищних та міських голів запрошують до Школи місцевого самоврядування
Проект DESPRO оголошує новий конкурсний відбір до чергової Школи місцевого самоврядування, яка розпочнеться 4 травня 2015 року дистанційним (електронним) курсом, а потім проходитиме у м.Києві у вигляді очного навчання протягом 20-22 травня 2015 року.
У 2014 році швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO започаткував першу Школу місцевого самоврядування різних рівнів. Це комплекс навчальних практико-орієнтованих заходів, які спрямовані на формування дієвого та високопрофесійного місцевого самоврядування в Україні у відповідності до Європейської Хартії місцевого самоврядування; зміцнення лідерів місцевого самоврядування та посилення ролі Асоціацій органів місцевого самоврядування; формування у керівників, персоналу виконавчих дирекцій та активних членів асоціацій ефективних компетенцій з розвитку інституційної спроможності асоціацій органів місцевого самоврядування та сприяння ефективному здійсненню повноважень ОМС; створення дієздатного професійного активу асоціацій. У рамках Школи передбачається проходження теоретичних та практичних тематик з децентралізації у вигляді двох сесій очного навчання, а також двох он-лайн курсів з питань децентралізації та управління проектами місцевого розвитку. Навчальні модулі та матеріали знаходяться у вільному доступі на сайті проекту DESPRO та на електронній платформі Спільноти практик «Інновації та кращі практики місцевого самоврядування» - http://mx.despro.org.ua:8081/course/view.php?id=34. Крім того, серед учасників Школи обираються ті, які проходитимуть тренінг для тренерів та у подальшому представлятимуть свої кращі практики на заходах проекту DESPRO. Найактивніші учасники матимуть також змогу взяти участь у ознайомчих візитах до інших країн для обміну досвідом.
Після закінчення Школи всі слухачі отримують диплом учасника Школи місцевого самоврядування та Сертифікат за участь у дистанційних електронних курсах з децентралізації та управління проектами місцевого розвитку.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua