Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.03.2019 10:24
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області


    Конкурс складається з трьох лотів: Лот № 1 № Назва об’єкта, площа Адреса 1. частина приміщення першого поверху будівлі площею 8,6 кв.м. вул. Головна, 29 в м. Чернівцях 2. приміщення будівлі літ Г площею 29,4 кв.м. вул. Півд-Кільцева, 1-а в м. Чернівцях Лот № 2 № Назва об’єкта, площа Адреса 1. приміщення прохідної літ В площею 8,1 кв.м. пров. Текстильників, 1 в м. Чернівцях 2. приміщення складу літ Г площею 207 кв.м. 3. приміщення складу літ Д площею 13 кв.м. 4. приміщення бойлерної літ І площею 190,6 кв.м. 5. приміщення будівлі літ Ж площею 129 кв.м. Лот №3 № Назва об’єкта, площа Адреса 1. приміщення будівлі літ А площею 636,2 кв.м. вул. Лермонтова, 6, в м. Чернівцях 2. частина цокольного приміщення будівлі пло-щею 93,7 кв.м. вул. Братів Руснаків, 11 в м. Чернівцях Термін виконання робіт з оцінки - не більше 10 календарних днів. Перелік документів, які необхідно подати: заяву на участь у конкурсі, копію установчого документа претендента; копію сертифіката суб’єкта оціночної ді-яльності, виданого претенденту Фондом державного майна України (у разі по-дання документів вперше); копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; пи-сьмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до про-ведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; інформацію про претендента, в якій зазначається досвід проведення незалежної оцінки подібного майна; конкурсну пропозицію, що подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості робіт, а також терміну їх виконання. Документи подаються за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського,1 каб. 304. Останній день прийому документів на участь у конкурсі – 05.04.2019 до 16.00 год. Телефон для довідок: 52-39-27.

22.03.2019 10:13
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області


    Конкурс складається з одного лоту: Лот № 1 № Назва об’єкта Адреса 1. Майновий комплекс Чернівецького облас-ного комунального підприємства ʺБальнео-логіч¬ний санаторій ʺБрусницяʺ Чернівецька область, Кіцманський район, село Брусниця Термін виконання робіт з оцінки - не більше 20 календарних днів. Перелік документів, які необхідно подати: заяву на участь у конкурсі, копію установчого документа претендента; копію сертифіката суб’єкта оціночної ді-яльності, виданого претенденту Фондом державного майна України (у разі по-дання документів вперше); копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; пи-сьмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до про-ведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; інформацію про претендента, в якій зазначається досвід проведення незалежної оцінки подібного майна; конкурсну пропозицію, що подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості робіт, а також терміну їх виконання. Документи подаються за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського,1 каб. 304. Останній день прийому документів на участь у конкурсі – 05.04.2019 до 16.00 год. Телефон для довідок: 52-39-27.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Відбудеться VIII Міжнародний конкурс-фестиваль «Перлина Fest»

Прес-центр

Новини

18.03.2019 17:24

Відбудеться VIII Міжнародний конкурс-фестиваль «Перлина Fest»  |  Культура

Тема новини: Назва теми

За повідомленням Української асоціації районних та обласних рад, 26 травня 2019 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться VІIІ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Це мистецьке дійство проходитиме під девізом «Творчість заради майбутнього!» та має на меті показати культурну різноманітність України, самобутність традицій, що передаються з покоління в покоління.

До участі у конкурсі запрошують дитячі та молодіжні творчі об’єднання (як творчі колективи, так і індивідуальних виконавців). Учасники демонструватимуть свою творчість у наступних номінаціях: «Танцювальний конкурс», «Пісенний конкурс», «Інструментальний конкурс», «Автентична творчість», «Оригінальний жанр», «Патріотичний твір», «Художнє декламування».

Вичерпну інформацію про умови проведення VІІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», вимоги до виступів, критерії їх оцінювання тощо можна отримати на офіційному веб-сайті конкурсу-фестивалю за посиланням: www.perlyny.com.ua, а також за контактними телефонами оргкомітету: (044)586-40-11, (067)520-11-35.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua