Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Задля реалізації законних прав та інтересів особливих дітей

Прес-центр

Новини

28.12.2018 15:53

Задля реалізації законних прав та інтересів особливих дітей |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 28 грудня 2018 року, Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистій церемонії відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Герцаївської районної ради. Подібні заклади діють в усіх районах області. Їх головне завдання – надавати якісні освітні послуги дітям та підліткам з особливими потребами.

       Керівник крайової представницької влади привітав присутніх на врочистому дійстві педагогів, юних підопічних центру та їхніх батьків з нагоди новорічно-різдвяних свят, побажав їм рясних Божих благословень, здоровя, щастя, миру та злагоди, успіхів у праці на навчанні.

Іван Мунтян зазначив, що на створення та оснащення центру з різних джерел фінансування було виділено понад 500 тисяч гривень бюджетних коштів. Посадовець висловив упевненість у тому, що висококваліфіковані фахівці новоствореного освітнього закладу докладуть усіх зусиль для того, щоби 60 діток з особливими потребами успішно подолали усі перепони на шляху до здобуття якісної освіти, а також необхідних в житті вмінь та навичок.           

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua