Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Колегія обласної ради >  На засіданні колегії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

07.12.2018 15:40

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради |  Колегія обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 7 грудня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян провів засідання колегії Чернівецької обласної ради. так, керівник представницької влади краю привітав членів колегії з Днем місцевого самоврядування, а також поінформував про те, що у зв’язку із загостренням ситуації в акваторії Азовського моря та введенням воєнного стану, обласна рада не проводитиме будь-яких урочистих чи святкових заходів.

Відтак, учасники засідання прийняли рішення про скликання 28-ї сесії обласної ради, пленарне засідання якої відбудеться 18 грудня цього року, обговорили та погодили проект порядку денного сесії та заслухали коротку інформацію директора Департаменту фінансів Чернівецької обласної державної адміністрації Анжели Дякової про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік та основні показники обласного бюджету на 2019 рік. Детально ознайомитися з проектом обласного бюджету на 2019 рік та отримати вичерпні відповіді на усі свої запитання депутати обласної ради зможуть під час його обговорення, що відбудеться напередодні засідання сесії обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua