Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Спільними зусиллями ми створимо передумови, необхідні для вирішення нагальних питань розвитку наших Карпат

Прес-центр

Новини

23.06.2018 12:30

Іван Мунтян: Спільними зусиллями ми створимо передумови, необхідні для вирішення нагальних питань розвитку наших Карпат |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників презентації проекту-переможця програми секторальної підтримки регіонального розвитку «Карпатська мережа регіонального розвитку», яка відбулась під час III Форуму місцевого розвитку, що тривав з 21 по 23 червня у м.Трускавці Львівської області. Учасники форуму також обговорили перспективу розробки єдиної стратегії розвитку для Українських Карпат, роль міжрегіональної співпраці, а також інструменти планування, впровадження та фінансування розвитку Карпатського регіону нашої держави.

«Цей масштабний проект має за мету створення оптимальних передумов для покращення рівня життя більш, ніж шести мільйонів жителів Закарпаття, Львівщини, Івано-Франківщини та Буковини. Йдеться насамперед про створення спільної стратегії життєдіяльності та розвитку Українських Карпат та Карпатського центру регіонального розвитку. Переконаний, що спільними зусиллями ми створимо умови, необхідні для вирішення нагальних питань розвитку наших Карпат, розбудови транспортної інфраструктури та забезпечення належних умов життя та праці горян», – відзначив Іван Мунтян.

Вказаний проект підготувала та реалізовуватиме спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна», до якої входять Чернівецька обласна, а також Вижницька і Путильська районні ради.

Також Іван Мунтян поінформував учасників обговорення про чималий досвід реалізації транскордонних проектів, спрямованих на регіональний розвиток, накопичений впродовж останніх років, та про міжрегіональну співпрацю з Сучавським повітом Румунії, який на форумі представляв пан Віорел Середенчук – заступник голови Сучавської повітової ради.

По завершенню панельних дискусій керівник представницької влади краю вручив відзнаку «Лідер Карпат» голові Вижницької об'єднаної територіальної громади Олексію Чепілю.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua