Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  На святі дитячих здібностей і талантів

Прес-центр

Новини

01.06.2018 10:03

На святі дитячих здібностей і талантів |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на церемонії відкриття обласного фестивалю позашкільної освіти, що відбувся у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка.

Сотні юних талантів з обласного центру та районів області представили свої творчі колективи, демонстрували виготовлені власними руками витвори прикладного мистецтва і технічної  творчості, розважали вдячну публіку дзвінкими піснями та запальними танцями.

«Цьогорічний фестиваль присвячений 100-літньому ювілею системи позашкільної освіти в Україні. Саме у далекому тисяча девятсот вісімнадцятому році на теренах молодої Української держави створювались перші осередки дитячої творчості, які згодом перетворилися на масовий рух, який обєднував за інтересами сотні тисяч українських школярів», - наголосив у вітальному слові Віталій Мельничук.

Посадовець подякував юним талантам та їх наставникам за натхненну, творчу працю та побажав нових успіхів у навчанні та творчому самовдосконаленні. Заступник керівника крайової представницької влади оглянув розмаїті експозиції закладів позашкільної освіти області, поспілкувався з обдарованою малечею та педагогами.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua