Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  На варті водних ресурсів краю

Прес-центр

Новини

31.05.2018 11:32

На варті водних ресурсів краю |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 31 травня 2018 року, заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук щиросердно привітав з нагоди наступного Дня працівників водного господарства колектив Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет.

       «Буковина здавна славилася своїми водними багатствами. Значна заслуга у їх належному збереженні та примноженні належить вам, шановні друзі!», - наголосив у своєму вітальному слові заступник керівника крайової представницької влади.

Від імені Голови обласної ради Івана Мунтяна, від депутатського корпусу крайового парламенту та від себе особисто посадовець усім, хто повязав свою долю та професійну діяльність з благородною справою охорони та примноження водних ресурсів, міцного здоровя, високого духовного гарту, земних гараздів та Божих благословінь, наснаги та успіхів в житті та праці на благо буковинської громади та українського народу, на славу нашій незалежній Вітчизні.

Віталій Мельничук вручив групі кращих співробітників БУВР почесні відзнаки Чернівецької обласної ради.

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua