Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  На пленарному засіданні 22-ї сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

23.05.2018 15:56

На пленарному засіданні 22-ї сесії Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 23 травня, під головуванням керівника представницької влади краю Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 22-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Так, депутати внесли необхідні зміни до обласного бюджету на 2018 рік та до регіональних комплексних програм, зокрема, тих, що стосуються питань соціального захисту малозабезпечених громадян та покращення стану обслуговування населення установами Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Також народні обранці заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за 2017 рік, ознайомились із станом виконання низки регіональних комплексних програм, зокрема з питань організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення соціальної підтримки учасників АТО та членів їх родин, надання соціальної підтримки сім’ям, дітям та молоді, інших нагальних проблем життєдіяльності Чернівецької області.

Депутати крайового парламенту висловили стурбованість станом організації процесу усиновлення дітей-сиріт та позбавлених батьківської опіки на території Чернівецької області. З метою з’ясування ситуації, що склалася довкола цього резонансного питання, та напрацювання відповідних рекомендацій створено робочу депутатську групу.

Учасники пленарного засідання 22-ї сесії Чернівецької обласної ради підтримали низку звернень до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, схвалили та спрямували за належністю депутатські запити з актуальних проблем життєдіяльності територіальних громад Чернівецької області, розглянули ряд інших важливих питань порядку денного.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua