Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.04.2018 17:23
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора Чорторийського психоневрологічного будинку-інтернату

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Енергозбереження >  Чернівецька область у числі переможців конкурсного відбору для реалізації проекту в сфері енергоефективності та відновлювальної енергетики

Прес-центр

Новини

12.04.2018 15:19

Чернівецька область у числі переможців конкурсного відбору для реалізації проекту в сфері енергоефективності та відновлювальної енергетики |  Енергозбереження

Тема новини: Назва теми

Чернівецька область визнана переможцем конкурсного відбору регіонів для реалізації проекту «Контроль громадськості за реформуванням енергетичного сектора на регіональному рівні в контексті виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС». Проект реалізовуватиметься протягом лютого 2018 - січня 2019 громадською організацією «Інститут регіонального розвитку» в рамках Всеукраїнського проекту «Просування реформ в регіони»  Інституту економічних досліджень та політичних консультацій і "Європейської правди", який фінансується Європейським Союзом у рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні».

Метою проекту є сприяння реалізації проєвропейських реформ в енергетичному секторі шляхом організації обговорення всіма зацікавленими сторонами питань впровадження, моніторингу та адвокації директив ЄС в сфері  енергоефективності та використання альтернативних джерел енергії.

          У рамках аналітичної складової проекту планується провести дослідження існуючого стану в сфері енергоефективності  та відновлювальної енергетики, проведення моніторингу заходів, обґрунтування пропозицій  щодо побудови політики в зазначеній сфері.  Проект передбачає публічний діалог з органами влади Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей з питань виконання Угоди, а також налагодження співпраці та партнерства влади та громадськості у напрацюванні  цих пропозицій.

         Однією зі складових діяльності проекту є інформаційна складова, що передбачає  організацію публічного діалогу, налагодження контактів, обмін інформацією, розповсюдження інформаційних матеріалів та широке інформування громадськості про хід реалізації проекту та його результати.

         У травні цього року з метою обговорення стану в сфері енергетики регіону та впровадження заходів щодо її реформування у Чернівцях планується проведення круглого столу.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua