Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

29.12.2017 09:36
Чернівецька обласна рада


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

22.12.2017 10:11
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  На передньому краї боротьби за добробут людей

Прес-центр

Новини

03.11.2017 15:36

На передньому краї боротьби за добробут людей |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

На урочистому зібранні з нагоди Дня працівника соціальної сфери, які відбулися сьогодні в малій залі засідань «будинку з левами», взяв участь і виступив керуючий справами обласної ради Микола Борець. Він високо оцінив внесок соціальних працівників у поступальний розвиток територіальних громад сіл, сели а міст Чернівецької області. Посадовець щиро привітав кращих представників підприємств, установ, закладів та організацій галузі з нагоди професійного свята від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу та виконавчого апарату Чернівецької обласної ради. Микола Борець також вручив Почесні грамоти та Подяки крайового парламенту групі кращих представників соціальної сфери області.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua