Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  На 14-й сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

04.07.2017 19:56

На 14-й сесії Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 4 липня 2017 року, під головуванням керівника обласної представницької влади Івана Мунтяна відбулося пленарне засідання 14-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати крайового парламенту внесли зміни до обласного бюджету на 2017 рік, затвердили Регіональну програму «Буковинські студії VIII» (археологія, історія та культура Буковини (1359 – 1940р.р.) на 2017 – 2019 роки, Комплексну програму розвитку земельних відносин у Чернівецькій області на 2017 – 2021 роки, Регіональну програму сприяння розвитку громадянського суспільства у Чернівецькій області на 2017 – 2020 роки.

Також народні обранці заслухали та взяли до відома інформацію Чернівецької обласної виборчої комісії щодо визнання повноважень депутата обласної ради Віталія Захарюка, як наступного за черговістю у багатомандатному виборчому округу за списком Чернівецької обласної організації партії «Громадський рух «Народний контроль».

Відтак учасники пленарного засідання внесли зміни до низки комплексних програм регіонального розвитку, прийняли ряд звернень до центральних органів влади з актуальних питань життєдіяльності області. Зокрема, з відповідними змінами та доповненнями прийнято звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо укладання угод з урядами країн ЄС, які межують з Україною, про спрощений порядок перетинання спільного державного кордону, а також звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення усунення обласних рад від процесу внесення змін та затвердження перспективного плану формування територій об’єднаних громад краю.

Депутати крайового парламенту включили до порядку денного, розглянули та ухвалили відповідні рішення щодо низки інших важливих питань, що потребували невідкладного розгляду, проекти рішень з яких були розміщені на офіційному сайті Чернівецької обласної ради відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua