Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Реформа місцевого самоврядування >  У столиці Буковини обговорили актуальні питання децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування

Прес-центр

Новини

30.05.2017 18:02

У столиці Буковини обговорили актуальні питання децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування |  Реформа місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Засідання круглого столу «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні: досягнення і нові завдання» відбулосяя сьогодні, 30 травня, на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за сприяння Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Офісу Ради Європи в Україні.

Так, участь у представницькому форумі взяли народні депутати України, представники низки міністерств, голови об’єднаних територіальних громад та місцевих рад Буковини, а також провідні національних та закордонні експерт з питань територіальної організації влади. Учасників та гостей круглого столу привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та Голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

«Для нас сьогоднішня подія – це велика честь й водночас чудова нагода отримати потрібну та корисну інформацію, як то кажуть, з перших уст. Адже формат круглого столу якнайкраще дозволяє отримати прямі відповіді на непрості запитання, які турбують нині чи не усі новоутворені ОТГ», – відзначив Іван Мунтян у своєму вітальному слові.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua