Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.02.2017 15:55
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю послуг з перевезень автомобільним транспортом на 2017 рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

03.02.2017 12:35
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс на право укладання договору оренду нерухомого майна

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  У столиці Буковини вшанують подвиг Героїв Небесної Сотні

Прес-центр

Новини

17.02.2017 10:52

У столиці Буковини вшанують подвиг Героїв Небесної Сотні |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

20 лютого представники влади та громади краю вшанують подвиг учасників Революції Гідності. Так, об 11:00 на Центральному кладовищі міста Чернівці (вул. Героїв Майдану, 159-А) відбудеться покладання квітів та лампадок до могил Героїв Небесної Сотні та учасників бойових дій, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України на Сході нашої Держави. О 16:00 в приміщенні обласної філармонії відбудеться тематичний вечір-спомин до Дня Героїв Небесної Сотні, під час якого відбудеться вручення державних нагород, відзнак Чернівецької обласної та міської рад. Запрошуються представники ЗМІ.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua