Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Транскордонне співробітництво >  Інга Маковецька: Сподіваюся, що співпраця між медичними закладами Чернівців та Сучави буде плідною та взаємовигідною

Прес-центр

Новини

03.11.2016 12:14

Інга Маковецька: Сподіваюся, що співпраця між медичними закладами Чернівців та Сучави буде плідною та взаємовигідною |  Транскордонне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 3 листопада, делегація медиків Сучавського повіту Румунії на чолі з головним лікарем Сучавської повітової лікарні швидкої медичної допомоги Васіле Римбу та головою постійної комісії Сучавської повітової ради з питань охорони здоров’я Міхаєм Крицяну відвідали Чернівецьку обласну раду з візитом ввічливості, де поспілкувалися зі своїми українськими колегами – головним лікарем Чернівецької міської клінічної дитячої лікарні Сергієм Сторожуком та лікарем-нейрохірургом цієї лікарні, депутатом обласної ради Аурелом Рошкою.

«Ми надзвичайно раді, що співпраця наших двох регіонів набуває практичного змісту, особливо у такій надважливій сфері, як охорона здоров’я. Приємно, що домовленості, досягнуті під час спільного засідання Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад, що відбулося 21 жовтня, знайшли своє продовження безпосередньо на рівні медичних закладів Чернівців та Сучави. Сподіваюся, що ця співпраця буде плідною та взаємовигідною», – відзначила перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька, вітаючи учасників делегації.

У свою чергу Васіле Римбу та Міхай Крицяну запропонували українській стороні спільно реалізувати європейські транскордонні грантові проекти у сфері охорони здоров’я, зокрема, в рамках операційної програми «Румунія-Україна» на 2014-2020 роки. «Така співпраця дозволить, в першу чергу, уніфікувати протоколи та алгоритми надання невідкладної медичної допомоги у на прикордонних територіях наших держав, а також започаткувати програму з обміну досвідом для фахівців конкретних медичних закладів кардіологічного, ендокринологічного та неврологічного профілю», – наголосив Васіле Римбу.

Відтак, сторони обмінялися подарунками. Так, Васіле Римбу на знак добросусідських відносин передав Чернівецькій обласній раді Почесну відзнаку Сучавської повітової лікарні швидкої медичної допомоги.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua