Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Уроки історії >  З нагоди 98-ї річниці Буковинського віча

Прес-центр

Новини

03.11.2016 17:40

З нагоди 98-ї річниці Буковинського віча |  Уроки історії

Тема новини: Назва теми

    Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистій асамблеї з нагоди 98-ї річниці Буковинського віча 1918 року.

«Благородне бажання наших достойних попередників мирним шляхом розв’язувати нагальні питання свого  національного буття та самовизначення і донині слугує прикладом для тих народів, країн та регіонів світу, які стоять перед вибором напрямку свого національного та державного розвитку», - зазначила вона у своєму вітальному слові.

«Найбільш вагомим для нас сьогодні здобутком учасників Буковинського віча вважаю спадкоємність тодішнього і нинішнього поколінь українських патріотів», - наголосила Інга Маковецька. «Адже ніхто інший, як наші сучасники та співвітчизники, вже тепер, на зорі двадцять першого століття не словом, а своїми героїчними   справами підтвердили вірність високим ідеалам незалежної та соборної Батьківщини», - зауважила посадовець.

Перший заступник голови обласної ради побажала учасникам урочистої академії бути гідними величного прикладу буковинських вічевиків 1918 року. Вона вручила почесні відзнаки та цінні подарунки обласної представницької влади групі кращих представників громадськості області.   

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua