Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.10.2017 11:40
Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в 2017 році


    Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в 2017 році

05.10.2017 11:30
Про визначення організаторів аукціонів по продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - юридичних осіб, які мають право організації і проведення на аукціоні з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації


    Інформація Чернівецької обласної ради про визначення організаторів аукціонів по продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - юридичних осіб, які мають право організації і проведення на аукціоні з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації. 1. Мета проведення робіт: проведення аукціону з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, в тому числі разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації. 2. Дані про об’єкт приватизації: згідно рішення Чернівецької обласної ради 3. Вимоги до претендентів на участь у відборі. 3.1. До участі в конкурсі допускаються юридичні особи незалежно від форми власності та підпорядкування, які мають право про організацію продажу майна, що перебуває в державній власності та діяльність яких у сфері відчуження майна, передбачена установчими документами, мають досвід роботи не менше трьох років у цій сфері діяльності, вчасно подали на розгляд комісії повний пакет документів, перелік яких наведений у пункті 3.2 цієї інформації. 3.2. Для участі в відборі претендент подає до обласної ради на розгляд комісії такі документи: 3.2.1. Заяву про участь у відборі із зазначенням повного найменування, реквізитів (місцезнаходження, телефон, факс), форми власності та статусу підприємства (організації), складу керівництва (прізвище, ініціали, посада), чисельності працівників, спеціалізації претендента, який виявив бажання брати участь у конкурсі.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Іван Мунтян: Для бізнесу не існує кордонів

Прес-центр

Новини

01.11.2016 16:18

Іван Мунтян: Для бізнесу не існує кордонів |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Тристоронній українсько-румунсько-молдовський бізнес-форум, що має за мету пожвавити міжрегіональне і транскордонне співробітництво між представниками бізнес-спільноти трьох держав, розпочав свою роботу у Чернівцях сьогодні, 1 листопада. Захід відбувається з ініціативи торгово-промислових палат України, Румунії та Молдови за підтримки Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації.

«Незважаючи на непросту ситуацію, в якій нині перебуває наша країна, питання взаємовигідного співробітництва з сусідніми державами залишаються для нас визначальними. Про це, зокрема, йшлося на спільному засіданні Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад, яке відбулося у сусідній Сучаві 21 жовтня. Переконаний, що домовленості, досягнуті між нашими сторонами, знайдуть своє відображення в тому числі й у роботі нинішнього форуму. Адже для бізнесу не існує кордонів. Тож дозвольте побажати усім вам, шановні друзі, плідної роботи на благо наших країн та регіонів», – наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, вітаючи організаторів, учасників та поважних гостей міжнародної зустрічі.

Відтак учасники форуму обговорили можливі шляхи співпраці в рамках єврорегіонів «Дністер», «Верхній прут» та «Нижній Дунай», а також заслухали інформацію про практичні аспекти діяльності індустріальних парків та їх роль у соціально-економічному розвитку регіонів.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua