Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність >  У Чернівцях відбувся концерт Арт-десанту на підтримку бійців АТО

Прес-центр

Новини

24.05.2016 09:47

У Чернівцях відбувся концерт Арт-десанту на підтримку бійців АТО |  Благодійність

Тема новини: Назва теми

23 травня на Центральній площі Чернівців відбувся концерт українських виконавців та поетів з нагоди Дня героїв, який відзначається в Україні цього дня. Виступи арт-десанту присвячувались підтримці бійців АТО та членів їх родин. Вітаючи учасників акції та глядачів, заступник голови обласної ради Віталій Мельничук наголосив, що бійцям на сході надзвичайно потрібні відчуття підтримки, домівки, матері та родини, всього того, задля чого варто продовжувати боротьбу за свою землю. Заступник голови облради закликав різні установи та організації підтримати митців, які своєю творчістю сприяють єднанню української нації, і вже незабаром знову вирушать у зону АТО, де виступатимуть перед українськими бійцями. Під час концерту в Чернівцях відбувся збір коштів для виготовлення пам’ятника українській героїні Анастасії Горбачовій, який планують встановити до річниці її загибелі на місці поховання.

Кількагодинний концерт у Чернівцях, на якому лунали українська пісня і поезія,  зібрав чимало глядачів і став підсумковим акордом у виступах арт-десанту на Буковині. Попередні їх концерти відбулись у Заставні, на Кіцманщині, у Новоселиці та Глибоці.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua