Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність >  Голова Чернівецької обласної ради: Господь не залишить поза увагою щедрих на добро людей

Прес-центр

Новини

22.05.2016 19:06

Голова Чернівецької обласної ради: Господь не залишить поза увагою щедрих на добро людей |  Благодійність

Тема новини: Назва теми

Керівник представницької влади краю Іван Мунтян взяв участь у IX благодійному фестивалі дитячої творчості і талантів «Промінь надії», що відбувся у в Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка сьогодні, 22 травня.

Захід відбувся з ініціативи міського жіночого клубу «Успішна чернівчанка» за підтримки Чернівецької обласної ради (в рамках проекту ЄС «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб в Чернівецькій області») та Чернівецької міської ради. Так, цьогоріч участь у фестивалі взяли 14 дітей з родин вимушених переселенців з АР Крим та східних областей України, для яких Буковина стала другим домом.

«Важко залишитися байдужим, коли допомоги потребують юні громадяни України, яких підступний ворог позбавив можливості жити у рідних містах і селах, говорити українською мовою, вільно висловлювати свої думки. Дякую організаторам цього чудового заходу за турботу про маленьких українців, яких жорстока реальність змусила покинути рідні домівки на Сході та Півдні нашої країни. Переконаний, що всемилостивий Господь не залишить поза Своєю увагою щедрих на добро людей та віддячить їм сторицею», – наголосив Іван Мунтян, відтак вручив маленьким переселенцям подарунки.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua