Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.04.2018 17:23
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора Чорторийського психоневрологічного будинку-інтернату

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Транспорт та шляхи >  Іван Мунтян взяв участь у спільному виїзному засіданні комітетів Верховної Ради України

Прес-центр

Новини

30.03.2018 15:38

Іван Мунтян взяв участь у спільному виїзному засіданні комітетів Верховної Ради України |  Транспорт та шляхи

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 30 березня, у м. Івано-Франківську відбулося спільне виїзне засідання Комітетів Верховної Ради України з питань транспорту, з питань бюджету, з питань фінансової політики та банківської діяльності і з питань економіки, участь у якому взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Обговорено напрями розвитку транспортної інфраструктури Карпатського регіону України.

Зокрема, відзначено важливість проведення ремонтних робіт та робіт з покращення стану автомобільної дороги державного значення Н-10 «Чернівці-Стрий-Мамалига» та завершення реконструкції пунктів перетину державного кордону «Дяківці» і «Красноїльськ», функцію замовника робіт з будівництва яких запропоновано передати на регіональний рівень.

У свою чергу, голова крайового парламенту Буковини поінформував учасників засідання про стан транспортної інфраструктури гірських районів Чернівецької області, а також звернув увагу на те, що будівництво доріг разом із відкриттям додаткових пунктів перетину на українсько-румунському кордоні сприятиме залученню інвестицій та розвитку туризму не лише на Буковині, але й у сусідній Івано-Франківській області.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua