Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  Скликається 18-а сесія Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

28.11.2017 18:52

Скликається 18-а сесія Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Відповідне розпорядження голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підписав сьогодні, 28 листопада.

«На підставі статті 46-ї та частин 6 і 7 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту обласної ради VII скликання скликати 18-ту сесію обласної ради VII скликання 7 грудня 2017 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) об 11.00.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про внесення змін до Регіональної Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2017-2018 роки.

2. Про внесення змін до Регіональної програми забезпечення інформаційних потреб населення області, відзначення свят державного, регіонального, місцевого значення та здійснення представницьких, інших заходів на 2016-2020 роки.

3. Про перейменування комунального закладу «Чернівецьке обласне училище мистецтв ім. С.Воробкевича».

4. Про внесення змін до деяких рішень обласної ради щодо використання нерухомого майна Буковинським державним медичним університетом в медичних установах області.

5. Інші.

На сесію запросити народних депутатів України від Чернівецької області, голову та заступників голови обласної державної адміністрації, прокурора Чернівецької області, начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, начальника Управління СБУ у Чернівецькій області, голів районних рад та районних державних адміністрацій, Чернівецького та Новодністровського міських голів, голів рад об’єднаних територіальних громад, окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, представників засобів масової інформації», – йдеться у розпорядженні.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua