Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.10.2017 10:38
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  Розпочався Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему децентралізації

Прес-центр

Новини

03.07.2017 15:07

Розпочався Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему децентралізації |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Програма Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» започаткували Всеукраїнський конкурс журналістських робіт за тематикою «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» у 2017 році. Матеріали на конкурс можна подати до 15 жовтня 2017 року в чотирьох номінаціях: онлайн-публікація, стаття (в друкованому ЗМІ), радіоматеріал, відеоматеріал. До участі приймаються матеріали, розміщені вперше у регіональних ЗМІ усіх типів (теле- і радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа) і форм власності (державної, приватної, комунальної) не раніше 1 січня 2017 року.

Тематичні пріоритети конкурсних робіт

  • Мета, завдання, зміст, очікувані результати та переваги реформи, спрямованої на децентралізацію та розбудову місцевого самоврядування.
  • Добровільне об’єднання територіальних громад.
  • Співробітництво територіальних громад.
  • Фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку (здобутки громад, досягнуті завдяки змінам, що внесені до Бюджетного та Податкового кодексів).
  • Кращі практики органів місцевого самоврядування в Україні з питань соціально-економічного розвитку територій, їх відповідність європейським стандартам і світовим тенденціям.

У кожній із номінацій Програмою Ради Європи передбачено три премії: І премія – 15000 грн, ІІ премія – 10000 грн, ІІІ премія – 7000 грн. Церемонія нагородження переможців Конкурсу відбудеться у Києві наприкінці 2017 року. Переможці конкурсу матимуть можливість взяти участь у міжнародному заході з тематики місцевого самоврядування в одній з країн – членів Ради Європи.

Форма заявки учасника конкурсу розміщена за посиланням: http://bit.ly/contest2017media

Детальніше про конкурс можна дізнатися на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за посиланням: http://www.minregion.gov.ua/press/news/startuvav-vseukrayinskiy-konkurs-zhurnalistskih-robit-na-temu-detsentralizatsiyi/ . Довідкову інформацію можна  також отримати за телефонами: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua