Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  На протокольній зустрічі з Катаріною Габеркорн

Прес-центр

Новини

12.06.2017 12:58

На протокольній зустрічі з Катаріною Габеркорн |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 12 червня, відбулася протокольна зустріч керівництва області з представником Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) пані Катаріною Габеркорн, участь у якій взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Сторони обговорили хід підготовки до проведення в області заходів до 20-ї річниці з дня підписання партнерської угоди «Чотири регіони для Європи», зокрема, юнацького футбольного турніру, а також перспективи спільної реалізації транскордонних проектів, що мають за мету збереження історико-культурної спадщини, обмін досвідом у сфері освіти та реабілітації дітей з особливими потребами, спільне реагування на надзвичайні ситуації природного характеру.

«Ваш сьогоднішній візит – це ще один крок на шляху зміцнення партнерських відносин між нашими регіонами, який разом із набуттям чинності Рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму перетину кордону України з країнами ЄС дозволить розширити напрями нашої співпраці та реалізувати низку амбітних проектів. Принагідно хочу подякувати президенту Генеральної ради депутатів округу Швабія пану Юргену Райхерту за його позицію у питанні збільшення фінансування для операційної програми «Україна – Румунія 2014-2020», зокрема, з метою реконструкції та відновлення роботи усіх пунктів пропуску на ділянці українсько-румунського кордону, що знаходяться на території Чернівецької області», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до пані Катаріни Габеркорн.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua