Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

16.05.2017 12:25
До уваги депутатів рад різних рівнів


    27 травня 2017 року в спортивному комплексі «Олімпія» м. Чернівців (вул. Воробкевича,6) відбудуться змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.

05.05.2017 16:54
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин >  На смерть Темістокля ВІРСТИ

Прес-центр

Новини

16.05.2017 13:09

На смерть Темістокля ВІРСТИ |  Слово на спомин

Тема новини: Назва теми

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті видатного буковинця, визначного художника, архітектора та громадського діяча, академіка Національної академії мистецтв України Темістокля Вірсти (1923 – 2017 р.р.) та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким покійного.

12 травня, на 95-му році життя відійшов у Вічність знаний і шанований в Європі та світі митець, щирий патріот України та Буковинського краю, громадянин Французької Республіки. За життя його художні твори складали гордість мистецьких експозицій у Франції, Італії, США, Японії, Бельгії, Швейцарії, Канаді. Впродовж багатьох десятиліть Темістокль Вірста підтримував дружні контакти з митцями України та Чернівецької області, надавав значну допомогу у становленні Вижницької школи мистецтв.

Світла пам’ять про вірного сина Буковинського краю, митця та громадського діяча світового рівня Темістокля Вірсту назавжди залишиться у вдячній пам’яті багатьох поколінь його сучасників та нащадків!

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua