Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Задля подальшого розвитку соціального діалогу

Прес-центр

Новини

11.05.2017 15:10

Задля подальшого розвитку соціального діалогу |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у роботі ІІ пленуму обкому профспілки працівників державних установ Чернівецької області, який відкрив голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук сьогодні, 11 травня.

«Порядок денний нинішнього засідання вважаю актуальним з огляду на необхідність підписання меморандуму про співпрацю між профспілкою працівників державних установ, обласною радою і облдержадміністрацією. У сучасному суспільстві існує думка, що українські чиновники живуть та працюють без проблем, вони, мовляв, соціально захищені та матеріально забезпечені. Утім, реальна ситуація почасти свідчить про протилежне. Вважаю, що нині, коли в державі відбуваються наймасштабніші за 25 років незалежності реформи, настав момент для того, щоб перейти від декларацій про наміри до конкретних кроків назустріч потребам та запитам посадових осіб органів місцевого самоврядування та державних службовців», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до делегатів пленуму та запрошених.

Відтак, від імені Чернівецької обласної ради посадовець підписав тристоронній Меморандум про співпрацю між Профспілкою працівників державних установ України, Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Чернівецькою обласною радою, який має за мету подальший розвиток соціального діалогу у регіоні задля захисту прав, покращення соціального захисту та забезпечення гідної оплати праці посадових осіб органів місцевого самоврядування та органів державної влади.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua