Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.05.2017 16:54
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС >  З нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в області відбудеться низка заходів

Прес-центр

Новини

05.05.2017 12:45

З нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в області відбудеться низка заходів |  АНОНС

Тема новини: Назва теми

Протягом  08 - 09 травня 2017 року на Буковині відбудеться низка заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

08 травня о 10.30 на вулиці Руській обласного центру відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника воякам Буковинського куреня та мітинг за участю керівників області та міста, активістів громадських організацій.

О 12.30 на Центральному кладовищі Чернівців буде відслужено панахиду та організовано покладання лампадок та квітів до могил загиблих в АТО, Героїв Небесної Сотні.

9 травня о 09.30 на Соборній площі відбудеться урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятника Перемоги за участю керівників області та міста, представників ветеранських організацій, громадсько-політичних об’єднань. Покладання вінків та квітів до пам’ятників, меморіалів воїнам-визволителям та мітинги в Першотравневому, Шевченківському та Садгірському районах міста Чернівців відбудуться о 10.30.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua