Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.10.2017 10:38
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  Задля покращення рівня поінформованості громадськості

Прес-центр

Новини

22.02.2017 16:08

Задля покращення рівня поінформованості громадськості |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Механізми підвищення рівня поінформованості громадськості для забезпечення ефективності проведення реформ обговорили сьогодні, 22 лютого, державні службовці, науковці, представники громадських організацій, об’єднаних територіальних громад, засобів масової інформації під час науково-практичного семінару, який відбувся в приміщенні обласної ради та облдержадміністрації.

Від імені голови крайового парламенту Буковини Івана Мунтяна до учасників семінару звернувся начальник відділу адміністративно-територіальної реформи та децентралізації виконавчого апарату Чернівецької обласної ради Ярослав Цуркан, який наголосив на необхідності забезпечення всебічної поінформованості громадськості про суть та основні етапи впровадження реформи децентралізації влади.

Відтак учасники семінару обговорили шляхи ефективного донесення інформації до населення задля просування необхідних реформ, а також особливості розвитку інформаційного простору об’єднаних територіальних громадах регіону.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua