Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Задля розвитку дитячого плавання на Буковині

Прес-центр

Новини

01.12.2016 16:12

Задля розвитку дитячого плавання на Буковині |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

За ініціативи заступника голови Чернівецької обласної ради Віталія Мельничука в обласній раді відбувся медіа-захід на тему «Плаванню вищих досягнень в Чернівцях бути!». Про перспективи дитячого та юнацького плавання на Буковині з журналістами спілкувались також Іван Гешко, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, спорту та молодіжної політики, голова Чернівецького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, а також начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Богдан Вітовський. Йшлося про вагомі успіхи юних майстрів плавання з Буковини, яких вони досягли у цьогорічному чемпіонаті області, а також на представницьких всеукраїнських та міжнародних турнірах  в Ужгороді та Борисполі. Своїми успіхами юні плавці завдячують спортивному клубу «Чернівці» та тренеру Сергію Ксенникову. 

        Віталій Мельничук та його колега, депутат обласної ради Іван Апостолюк у квітні 2016 року вже вручали відзнаки крайової представницької влади юним переможницям та призеркам обласної першості з плавання. Цього разу депутат обласної ради, Заслужений майстер спорту України Іван Гешко вручив нагороди Національного Олімпійського Комітету  медалісткам міжнародного турніру «Бобридіада», який відбувся днями в Борисполі, та їх наставнику Сергію Ксенникову.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua