Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

18.11.2016 15:21
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  З нагоди Дня соціального працівника

Прес-центр

Новини

09.11.2016 15:00

З нагоди Дня соціального працівника |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди Дня соціального працівника. Вона привітала співробітників соціальних установ та закладів краю, ветеранів соціальної служби з нагоди професійного свята від імені голови обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу крайового парламенту. «Ваша робота вимагає не тільки високих фахових якостей та особистих чеснот. Потрібен особливий стан душі, налаштованої на співчуття, порозуміння, симпатію та прагнення допомогти», - зауважила Інга Маковецька у своєму вітальному слові. «Сподіваюсь, що спільними зусиллями ми зможемо зробити умови утримання, лікування, побуту та відпочинку підопічних таких установ бодай трохи відповідними до європейських стандартів. Подібні приклади в нашій області є, з кожним роком їх стає все більше, і це не може не тішити», - наголосила посадовець.

Інга Маковецька також привітала зі святом колектив Чернівецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, який днями відзначив 15-річчя від дня утворення Фонду. Вона вручила кращим співробітникам Почесні грамоти Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua