Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича – 141 рік

Прес-центр

Новини

05.10.2016 18:34

Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича – 141 рік |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Зі знаменною подією керівництво, професорсько-викладацький склад та студентів вищого навчального закладу привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Сказати, що ЧНУ – це візитна картка Буковини – не сказати нічого. Адже завдяки своїй неповторній архітектурі наш університет першим приходить на думку усім, хто хоч раз був у Чернівцях. Я вже не кажу про всесвітньо відомих господарів прекрасної споруди резиденції Буковинських Митрополитів, що отримала статус пам’ятки ЮНЕСКО, – шанованих науковців, чиї винаходи та здобутки прославили Чернівецьку область в Україні та у світі», – наголосив керівник представницької влади краю, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Відтак, Іван Мунтян подякував педагогічному та студентському колективам вишу за визначні досягнення у науковій діяльності та навчанні, та відзначив їх кращих представників Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua