Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  З новосіллям!

Прес-центр

Новини

23.08.2016 19:32

З новосіллям! |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Перших власників квартир новозбудованого 141-квартирного будинку на вул. Рівненській 12-А обласного центру привітав з новосіллям сьогодні, у День Державного Прапора України, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Гадаю, що усі ви чекали на цю знаменну подію з нетерпінням, а доблесні буковинські будівельники наближали її як могли. Впевнений, що пройде небагато часу й подібні події стануть звичними для нашого чудового міста над Прутом, яке динамічно розвивається, приймаючи у свої городяни все більше і більше буковинців та вихідців з інших регіонів України. Сподіваюся, що кожна квартира цієї будівлі стане комфортною та затишною для усіх її мешканців, які зможуть гідно оцінити благородну працю будівельників. Щиросердно зичу вам миру та добра, добробуту та злагоди, прихильної долі і нехай береже вас Бог!», – зазначив посадовець, звертаючись до присутніх.

Кращих будівельників ТОВ «Чернівціжитлобуд», які долучилися до зведення згаданого будинку, Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua