Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  Голова Чернівецької обласної ради привітав пацієнтів госпіталю для інвалідів війни зі святом

Прес-центр

Новини

06.05.2016 15:15

Голова Чернівецької обласної ради привітав пацієнтів госпіталю для інвалідів війни зі святом |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Міцного здоров’я, Божої ласки та довгих років життя побажав Іван Мунтян напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ветеранам, які перебувають на стаціонарному лікуванні в обласному госпіталі для інвалідів війни, сьогодні, 6 травня.

«Ваш госпіталь посідає чільне місце у мережі медичних закладів області. Навіть в умовах фінансової скрути, коли левова частка наявних ресурсів спрямовується на підвищення обороноздатності країни та відбиття ворожого нападу на Сході та Півдні України, обласному госпіталю для інвалідів війни надається максимально можливе забезпечення. Тому хочу запевнити, що обласна рада й надалі робитиме усе можливе задля покращення умов лікування», – зазначив керівник представницької влади краю, звертаючись до присутніх.

«Незабаром усі ми будемо святкувати День Перемоги над нацизмом. Тож нехай у свята й будні ваш настрій буде піднесеним та воістину святковим. Буковинська громада, наш народ щиро любить та шанує вас! Я хочу, щоби ви знали і пам’ятали про це завжди! Честь і шана усім вам, дорогі друзі», – підсумував Іван Мунтян.

Насамкінець посадовець відзначив Почесними грамотами обласної ради кращих медичних працівників установи.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua