Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

25.01.2016 15:09
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс


    Чернівецька обласна рада відповідно до частини 2 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу "Новоселицький медичний коледж Буковинського державного медичного університету".

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова обласної ради привітав хотинчанку – матір дев’яти дітей з Міжнародним жіночим днем

Прес-центр

Новини

05.03.2016 08:19

Голова обласної ради привітав хотинчанку – матір дев’яти дітей з Міжнародним жіночим днем |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перебуваючи у місті Хотині, керівник представницької влади краю відвідав місцеву мешканку Галину Фостій – інваліда ІІ групи, матір дев’яти дітей, троє з яких – інваліди дитинства. Разом з ними пані Галина проживає у єдиній кімнаті свого старенького будинку. Будь-яких пільг не має, субсидію не отримує.

         Іван Мунтян привітав хотинчанку з прийдешнім святом 8 березня, а також ознайомився з її соціально-побутовими умовами. Посадовець пообіцяв звернутися по допомогу до народних депутатів України, зокрема тих, що були обрані від округу, до якого входить Хотинський район, та поінформувати їх про нагальну необхідність проведення капітального ремонту та поліпшення житлових умов Галини Фостій.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua