Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

25.01.2016 15:09
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс


    Чернівецька обласна рада відповідно до частини 2 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу "Новоселицький медичний коледж Буковинського державного медичного університету".

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради вшанував пам’ять загиблого в АТО хотинчанина Олександра Коваля

Прес-центр

Новини

04.03.2016 17:56

Голова Чернівецької обласної ради вшанував пам’ять загиблого в АТО хотинчанина Олександра Коваля |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 4 березня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян взяв участь в урочистостях з нагоди відкритті меморіальної дошки Олександру Ковалю – 18-річному хотинчанину, який 1 січня цього року загинув під час виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції під м.Маріуполем Донецької області.

«Словами не передати той сум, який огортає душу, коли усвідомлюю, що затіяна російськими зверхниками війна забрала життя цього ще зовсім юного хлопця… Олександр добровольцем відправився захищати незалежність і територіальну цілісність нашої держави на Схід, де у боротьбі за наше мирне майбутнє віддав найцінніше – власне життя. Честь та шана гідному сину Буковинського краю: пам’ять про нього житиме у наших серцях довіку!», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до учасників зібрання.

Пам’ятну дошку, виготовлену коштом побратимів Олександра Коваля з добровольчого полку Національної гвардії України «Азов», встановлено на фасаді будівлі Хотинської загальноосвітньої школи №5, яку закінчив юний Герой.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua